Contact

Draaibare schuifwand

Droom je van een buitenruimte die zowel praktisch als verfijnd is? Ontdek de veelzijdigheid van onze hoogwaardige afsluitingen, ontworpen om naadloos te integreren met uw poolhouse, terrasoverkapping of buitenkeuken. Bewonder de perfecte samensmelting van moeiteloos openen en sluiten met een
draaibare schuifwand zonder tussenprofielen.

Vraag offerte

Draaibare schuifwand

Veelzijdige ruimte-optimalisatie

Of je nu jouw poolhouse wilt beschermen tegen de elementen of een buitenkeuken wilt afsluiten na een gezellige barbecue, onze afsluitingen passen zich moeiteloos aan jouw behoeften aan. Transformeer jouw buitenruimte met één simpele beweging en geniet van ongekende flexibiliteit.

De glazen panelen bestaan uit gehard veiligheidsglas dat aan de kanten wordt gerodeerd. De panelen staan in een enkele rail, die toelaat om de panelen individueel te verplaatsen en open te draaien.

De draaibare schuifwand (schuif-draai systeem) kan in een rechte lijn en zelfs over hoeken verplaatst worden.

De draaibare schuifwand, met transparante tussenprofielen, kan geplaatst worden aan vrijwel alle soorten poolhouses, terrasoverkappingen, buitenkeukens, pergola’s of balkons (in oude of nieuwe flatgebouwen).

De veelzijdige voordelen van de draaibare schuifwand:
  • Flexibele ruimte-optimalisatie: Draaibare schuifwanden bieden de mogelijkheid om jouw buitenruimte op maat aan te passen. Creëer afzonderlijke zones voor opslag, ontspanning of entertainment, afhankelijk van je behoeften op elk moment.
  • Seizoensgebonden gebruik: Door een draaibare schuifwand te gebruiken om je poolhouse af te sluiten, kun je het hele jaar door van de ruimte genieten. Sluit de wanden in koudere maanden om bescherming tegen weersinvloeden te bieden, en open ze tijdens de warmere maanden voor een luchtige sfeer.
  • Bescherming tegen elementen: Een draaibare schuifwand fungeert als een barrière tegen wind, regen en kou, waardoor je poolhouse en de inhoud ervan worden beschermd tegen ongunstige weersomstandigheden.
  • Visuele esthetiek: Draaibare schuifwanden voegen een esthetisch aantrekkelijk element toe aan je buitenruimte. Ze worden op maat gemaakt en fungeren als een visueel aantrekkelijke afscheiding.
  • Naadloze integratie: Draaibare schuifwanden kunnen ontworpen worden om naadloos over te gaan in de architectuur en stijl van je poolhouse. Ze vormen een geïntegreerd en harmonieus onderdeel van de buitenomgeving.
  • Duurzame investering: Door te kiezen voor draaibare schuifwanden voor het afsluiten van je buitenruimte, maak je een duurzame investering die jarenlang comfort en bescherming  van je poolhouse biedt.
  • Verlaagde energiebehoeft: minder verbruik van brandstoffen
 
 
De draaibare schuifwand is ook beschikbaar in dubbel glas.

De dubbele glazen panelen in niet-geïsoleerde aluminium profielen zorgen voor verbeterde isolatie, waardoor temperatuurfluctuaties worden geminimaliseerd en energie-efficiëntie wordt bevorderd.

Het zorgt tevens ook voor een betere geluidsisolatie.

Afsluiting balkons appartementen

Door de glazen panelen behoud je het panoramisch uitzicht en laat overvloedig natuurlijk licht binnenstromen en zit je uit de wind, waardoor een uitnodigende en comfortabele omgeving ontstaat.

Of het nu gaat om extra leefruimte, een ontspannende buitenlounge of een inspirerende werkplek, draaibare schuifwanden verrijken de appartementsbalkons met een combinatie van elegantie en functionaliteit.

contacteer ons

Klantenreviews

Bekijk enkele beoordelingen van onze klanten
Materialen zijn volledig naar wens.  Zeer propere en vriendelijke monteurs die voorzichtig en nauwkeurig te werk gegaan zijn.
-E. uit Willebroek
april 2023
Prima, exact wat we verwacht hadden. Vlot en netjes verlopen.
-P. uit Lier
augustus 2022
Goede kwaliteit, is goed in elkaar geplaatst. De glazen wand is geplaatst zoals wij het in gedachten hadden. Deze oogt mooi.
-V.A. uit Doel
augustus 2022
Zoals gevraagd en besteld. Zeer mooi glasgordijn. De vriendelijke plaatsers namen alle tijd voor het afregelen van het glasgordijn. Alles werd perfect met stofzuiger proper gekuist + afval meegenomen.
-E. uit Merchtem
februari 2022
Heel tevreden wat betreft professionele aanpak en technische bagage. Plaatsing, administratie, eerste kennismaking Top. Hier is service & kwaliteit geen ijdel woord.
-B. uit Deinze
januari 2023
Zeer degelijke materialen. Een robuste constructie. Bekwaam vakwerk, plaatsers kennen hun job zeer goed en werken goed samen. Zeer proper gewerkt en alles spik en span achter gelaten.
-P. uit La Roche
januari 2023